Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Opća proizvodnja bilja
Citirajte ovaj rad
Papak, H. (2017). Utjecaj zatravljivanja vinograda na kvalitetu erozijskog nanosa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:523585
Papak, Hrvoje. "Utjecaj zatravljivanja vinograda na kvalitetu erozijskog nanosa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:523585
Papak, Hrvoje. "Utjecaj zatravljivanja vinograda na kvalitetu erozijskog nanosa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:523585
Papak, H. (2017). 'Utjecaj zatravljivanja vinograda na kvalitetu erozijskog nanosa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:523585
Papak H. Utjecaj zatravljivanja vinograda na kvalitetu erozijskog nanosa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 04.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:523585
H. Papak, "Utjecaj zatravljivanja vinograda na kvalitetu erozijskog nanosa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:523585