Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Marketing i inovacije u agrobiznisu
Citirajte ovaj rad
Petrčić, M. (2017). Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282
Petrčić, Mario. "Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282
Petrčić, Mario. "Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282
Petrčić, M. (2017). 'Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282
Petrčić M. Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282
M. Petrčić, "Utjecaj informacije o načinu hranjenja svinja na preferencije potrošača prema kobasicama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:887282