diplomski rad
Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata

Anita Kumarle (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Povrćarstvo
Citirajte ovaj rad...

Kumarle, A. (2017). Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636

Kumarle, Anita. "Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636

Kumarle, Anita. "Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636

Kumarle, A. (2017). 'Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636

Kumarle A. Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 26.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636

A. Kumarle, "Učinak predsjetvenih tretmana plodova na klijavost novozelandskog špinata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:304636