diplomski rad
Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"

Josip Prekratić (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad...

Prekratić, J. (2017). Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon" (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

Prekratić, Josip. "Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

Prekratić, Josip. "Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

Prekratić, J. (2017). 'Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

Prekratić J. Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon" [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 19.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360

J. Prekratić, "Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:954360