Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines
U: Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. / Majić, Ivana; Antunović, Zvonko (ur.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. str. 559-563. urn:nbn:hr:204:176668
Bestulić, E., Rossi, S., Plavša, T., Kovačević Ganić, K., Ćurko, N., Jeromel, A. i Radeka, S. (2022). Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines. U I. Majić, (Ur.), Z. Antunović, (Ur.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma (str. 559-563). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668
Bestulić, Ena, et al. "Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines." Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Ur. Ivana Majić, Ur. Zvonko Antunović, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022, str. 559-563. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668
Bestulić, Ena, Sara Rossi, Tomislav Plavša, Karin Kovačević Ganić, Natka Ćurko, Ana Jeromel i Sanja Radeka. "Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines." U Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, 559-563. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. Citirano 09.01.2025.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668
Bestulić, E., et al. (2022) 'Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines', u Majić, I. (ur.), Antunović, Z. (ur.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Osijek, str. 559-563. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668 (Datum pristupa: 09.01.2025.)
Bestulić E, Rossi S, Plavša T, Kovačević Ganić K, Ćurko N, Jeromel A, i sur.. Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines. U: I. Majić, ur., Z. Antunović, ur. Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera; 2022. Str. 559-563. [pristupljeno 09.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668
E. Bestulić, et al., "Maceration time effect on the mineral composition of Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) wines", Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, I. Majić i Z. Antunović, Ur. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176668 [Citirano: 09.01.2025.]