Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Glavan, P. M. (2024). Primjena aromatičnog bilja u proizvodnji jakih alkoholnih pića (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:904816
Glavan, Petra Mila. "Primjena aromatičnog bilja u proizvodnji jakih alkoholnih pića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:904816
Glavan, Petra Mila. "Primjena aromatičnog bilja u proizvodnji jakih alkoholnih pića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:904816
Glavan, P. M. (2024). 'Primjena aromatičnog bilja u proizvodnji jakih alkoholnih pića', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:904816
Glavan PM. Primjena aromatičnog bilja u proizvodnji jakih alkoholnih pića [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:904816
P. M. Glavan, "Primjena aromatičnog bilja u proizvodnji jakih alkoholnih pića", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:904816