Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Pralas, V. (2024). Dioksini u mesu : toksični spojevi u našoj prehrani (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:655737
Pralas, Viktorija. "Dioksini u mesu : toksični spojevi u našoj prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:655737
Pralas, Viktorija. "Dioksini u mesu : toksični spojevi u našoj prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:655737
Pralas, V. (2024). 'Dioksini u mesu : toksični spojevi u našoj prehrani', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:655737
Pralas V. Dioksini u mesu : toksični spojevi u našoj prehrani [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:655737
V. Pralas, "Dioksini u mesu : toksični spojevi u našoj prehrani", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:655737