Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Jukić, J. (2024). Mogućnosti korištenja vune kao sekundarnog animalnog proizvoda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078774
Jukić, Josipa. "Mogućnosti korištenja vune kao sekundarnog animalnog proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078774
Jukić, Josipa. "Mogućnosti korištenja vune kao sekundarnog animalnog proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078774
Jukić, J. (2024). 'Mogućnosti korištenja vune kao sekundarnog animalnog proizvoda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078774
Jukić J. Mogućnosti korištenja vune kao sekundarnog animalnog proizvoda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078774
J. Jukić, "Mogućnosti korištenja vune kao sekundarnog animalnog proizvoda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078774