Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Hranidba životinja
Citirajte ovaj rad
Mršić, S. (2024). Utjecaj kultivara na osnovni kemijski sastav i aktivnost tripsin inhibitora zrna soje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:333920
Mršić, Stjepan. "Utjecaj kultivara na osnovni kemijski sastav i aktivnost tripsin inhibitora zrna soje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:333920
Mršić, Stjepan. "Utjecaj kultivara na osnovni kemijski sastav i aktivnost tripsin inhibitora zrna soje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:333920
Mršić, S. (2024). 'Utjecaj kultivara na osnovni kemijski sastav i aktivnost tripsin inhibitora zrna soje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:333920
Mršić S. Utjecaj kultivara na osnovni kemijski sastav i aktivnost tripsin inhibitora zrna soje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:333920
S. Mršić, "Utjecaj kultivara na osnovni kemijski sastav i aktivnost tripsin inhibitora zrna soje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:333920