prikaz prve stranice dokumenta Kemijska karakterizacija meda i propolisa s otoka Čiovo
Rad dostupan nakon 2025-09-20
završni rad
Kemijska karakterizacija meda i propolisa s otoka Čiovo

Miše, Marlena
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalna zoologija

Citirajte ovaj rad

Miše, M. (2024). Kemijska karakterizacija meda i propolisa s otoka Čiovo (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:039725

Miše, Marlena. "Kemijska karakterizacija meda i propolisa s otoka Čiovo." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:039725

Miše, Marlena. "Kemijska karakterizacija meda i propolisa s otoka Čiovo." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:039725

Miše, M. (2024). 'Kemijska karakterizacija meda i propolisa s otoka Čiovo', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:039725

Miše M. Kemijska karakterizacija meda i propolisa s otoka Čiovo [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:039725

M. Miše, "Kemijska karakterizacija meda i propolisa s otoka Čiovo", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:039725