Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Solina, A. (2016). Iskoristivost ukupne mase buče u prehrambene i energetske svrhe (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:292710
Solina, Antonija. "Iskoristivost ukupne mase buče u prehrambene i energetske svrhe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:292710
Solina, Antonija. "Iskoristivost ukupne mase buče u prehrambene i energetske svrhe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:292710
Solina, A. (2016). 'Iskoristivost ukupne mase buče u prehrambene i energetske svrhe', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:292710
Solina A. Iskoristivost ukupne mase buče u prehrambene i energetske svrhe [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:292710
A. Solina, "Iskoristivost ukupne mase buče u prehrambene i energetske svrhe", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:292710