diplomski rad
Utjecaj sorte i tvrdoće vode na agronomska svojstva predivog lana

Pekas, Vatroslava
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalna proizvodnja bilja

Citirajte ovaj rad

Pekas, V. (2024). Utjecaj sorte i tvrdoće vode na agronomska svojstva predivog lana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:889338

Pekas, Vatroslava. "Utjecaj sorte i tvrdoće vode na agronomska svojstva predivog lana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:889338

Pekas, Vatroslava. "Utjecaj sorte i tvrdoće vode na agronomska svojstva predivog lana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:889338

Pekas, V. (2024). 'Utjecaj sorte i tvrdoće vode na agronomska svojstva predivog lana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:889338

Pekas V. Utjecaj sorte i tvrdoće vode na agronomska svojstva predivog lana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:889338

V. Pekas, "Utjecaj sorte i tvrdoće vode na agronomska svojstva predivog lana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:889338