Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Klemeš, J. (2024). Utjecaj načina zrenja na fizikalna svojstva mesa teladi buše (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:940354
Klemeš, Jelena. "Utjecaj načina zrenja na fizikalna svojstva mesa teladi buše." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:940354
Klemeš, Jelena. "Utjecaj načina zrenja na fizikalna svojstva mesa teladi buše." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:940354
Klemeš, J. (2024). 'Utjecaj načina zrenja na fizikalna svojstva mesa teladi buše', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 30.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:940354
Klemeš J. Utjecaj načina zrenja na fizikalna svojstva mesa teladi buše [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 30.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:940354
J. Klemeš, "Utjecaj načina zrenja na fizikalna svojstva mesa teladi buše", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:940354