diplomski rad
Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske

Aida Glavinić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad

Glavinić, A. (2016). Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206

Glavinić, Aida. "Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206

Glavinić, Aida. "Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206

Glavinić, A. (2016). 'Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206

Glavinić A. Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206

A. Glavinić, "Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:324206