Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Herbologija
Citirajte ovaj rad
Gregurić, P. (2023). Selektivni učinak kombinacije vanilične kiseline i reducirane doze mezotriona prema kukuruzu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376366
Gregurić, Petra. "Selektivni učinak kombinacije vanilične kiseline i reducirane doze mezotriona prema kukuruzu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376366
Gregurić, Petra. "Selektivni učinak kombinacije vanilične kiseline i reducirane doze mezotriona prema kukuruzu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376366
Gregurić, P. (2023). 'Selektivni učinak kombinacije vanilične kiseline i reducirane doze mezotriona prema kukuruzu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376366
Gregurić P. Selektivni učinak kombinacije vanilične kiseline i reducirane doze mezotriona prema kukuruzu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 26.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376366
P. Gregurić, "Selektivni učinak kombinacije vanilične kiseline i reducirane doze mezotriona prema kukuruzu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:376366