diplomski rad
Potencijal rizosfernog mikrobioma ekološki uzgojene zelene salate u širenju antibiotički rezistentnih enterobakterija

Bačani, Marta
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mikrobiologija

Citirajte ovaj rad

Bačani, M. (2024). Potencijal rizosfernog mikrobioma ekološki uzgojene zelene salate u širenju antibiotički rezistentnih enterobakterija (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:227522

Bačani, Marta. "Potencijal rizosfernog mikrobioma ekološki uzgojene zelene salate u širenju antibiotički rezistentnih enterobakterija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:227522

Bačani, Marta. "Potencijal rizosfernog mikrobioma ekološki uzgojene zelene salate u širenju antibiotički rezistentnih enterobakterija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:227522

Bačani, M. (2024). 'Potencijal rizosfernog mikrobioma ekološki uzgojene zelene salate u širenju antibiotički rezistentnih enterobakterija', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:227522

Bačani M. Potencijal rizosfernog mikrobioma ekološki uzgojene zelene salate u širenju antibiotički rezistentnih enterobakterija [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 27.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:227522

M. Bačani, "Potencijal rizosfernog mikrobioma ekološki uzgojene zelene salate u širenju antibiotički rezistentnih enterobakterija", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:227522