Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Fitopatologija
Citirajte ovaj rad
Brdar, S. (2024). Antibakterijski učinak ekstrakta paprike Capsicum chinense na bakterije Erwinia amylovora i Escherichia coli (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377608
Brdar, Stipe. "Antibakterijski učinak ekstrakta paprike Capsicum chinense na bakterije Erwinia amylovora i Escherichia coli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377608
Brdar, Stipe. "Antibakterijski učinak ekstrakta paprike Capsicum chinense na bakterije Erwinia amylovora i Escherichia coli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377608
Brdar, S. (2024). 'Antibakterijski učinak ekstrakta paprike Capsicum chinense na bakterije Erwinia amylovora i Escherichia coli', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 13.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377608
Brdar S. Antibakterijski učinak ekstrakta paprike Capsicum chinense na bakterije Erwinia amylovora i Escherichia coli [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 13.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377608
S. Brdar, "Antibakterijski učinak ekstrakta paprike Capsicum chinense na bakterije Erwinia amylovora i Escherichia coli", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:377608