Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Utjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata
Glasnik Zaštite Bilja, 43. (2020), 3.; 61-67. https://doi.org/10.31727/gzb.43.3.8


Citirajte ovaj rad

Mihaljević Žulj, M., Počepan, I., Viskić, M. i Maslov Bandić, L. (2020). Utjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata. Glasnik Zaštite Bilja, 43.. (3.), 61-67. doi: 10.31727/gzb.43.3.8

Mihaljević Žulj, Marin, et al. "Utjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata." Glasnik Zaštite Bilja, vol. 43., br. 3., 2020, str. 61-67. https://doi.org/10.31727/gzb.43.3.8

Mihaljević Žulj, Marin, Ivan Počepan, Marko Viskić i Luna Maslov Bandić. "Utjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata." Glasnik Zaštite Bilja 43., br. 3. (2020): 61-67. https://doi.org/10.31727/gzb.43.3.8

Mihaljević Žulj, M., et al. (2020) 'Utjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata', Glasnik Zaštite Bilja, 43.(3.), str. 61-67. doi: 10.31727/gzb.43.3.8

Mihaljević Žulj M, Počepan I, Viskić M, Maslov Bandić L. Utjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata. Glasnik Zaštite Bilja [Internet]. 2020. [pristupljeno 26.11.2024.];43.(3.):61-67. doi: 10.31727/gzb.43.3.8

M. Mihaljević Žulj, I. Počepan, M. Viskić i L. Maslov Bandić, "Utjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata", Glasnik Zaštite Bilja, vol. 43., br. 3., str. 61-67, 2020. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:300963. [Citirano: 26.11.2024.]