Tomić, A., Stublić, K., Štambuk, P., Fruk, G. i Mihaljević Žulj, M. (2021). Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive. Glasnik Zaštite Bilja, 44.. (6.), 72-78. doi: 10.31727/gzb.44.6.8
Tomić, Antonija, et al. "Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive." Glasnik Zaštite Bilja, vol. 44., br. 6., 2021, str. 72-78. https://doi.org/10.31727/gzb.44.6.8
Tomić, Antonija, Krunoslav Stublić, Petra Štambuk, Goran Fruk i Marin Mihaljević Žulj. "Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive." Glasnik Zaštite Bilja 44., br. 6. (2021): 72-78. https://doi.org/10.31727/gzb.44.6.8
Tomić, A., et al. (2021) 'Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive', Glasnik Zaštite Bilja, 44.(6.), str. 72-78. doi: 10.31727/gzb.44.6.8
Tomić A, Stublić K, Štambuk P, Fruk G, Mihaljević Žulj M. Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive. Glasnik Zaštite Bilja [Internet]. 2021. [pristupljeno 04.11.2024.];44.(6.):72-78. doi: 10.31727/gzb.44.6.8
A. Tomić, K. Stublić, P. Štambuk, G. Fruk i M. Mihaljević Žulj, "Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive", Glasnik Zaštite Bilja, vol. 44., br. 6., str. 72-78, 2021. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:790894. [Citirano: 04.11.2024.]