Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Marketing i inovacije u agrobiznisu
Citirajte ovaj rad
Ćućuz, D. (2023). Percepcija i ponašanje potrošača prema prehrambenim proizvodima od industrijske konoplje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:181514
Ćućuz, Dominic. "Percepcija i ponašanje potrošača prema prehrambenim proizvodima od industrijske konoplje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:181514
Ćućuz, Dominic. "Percepcija i ponašanje potrošača prema prehrambenim proizvodima od industrijske konoplje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:181514
Ćućuz, D. (2023). 'Percepcija i ponašanje potrošača prema prehrambenim proizvodima od industrijske konoplje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:181514
Ćućuz D. Percepcija i ponašanje potrošača prema prehrambenim proizvodima od industrijske konoplje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 14.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:181514
D. Ćućuz, "Percepcija i ponašanje potrošača prema prehrambenim proizvodima od industrijske konoplje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:181514