Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Batur, S. (2016). Polifenolni sastav komina grožđa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619
Batur, Sara. "Polifenolni sastav komina grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619
Batur, Sara. "Polifenolni sastav komina grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619
Batur, S. (2016). 'Polifenolni sastav komina grožđa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619
Batur S. Polifenolni sastav komina grožđa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 14.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619
S. Batur, "Polifenolni sastav komina grožđa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:836619