diplomski rad
Eliminacija S- i M-virusa krumpira iz četiriju tradicijskih kultivara krumpira

Bedeković, Dora
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Oplemenjivanje bilja, genetika i biometrika

Citirajte ovaj rad

Bedeković, D. (2023). Eliminacija S- i M-virusa krumpira iz četiriju tradicijskih kultivara krumpira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:764382

Bedeković, Dora. "Eliminacija S- i M-virusa krumpira iz četiriju tradicijskih kultivara krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:764382

Bedeković, Dora. "Eliminacija S- i M-virusa krumpira iz četiriju tradicijskih kultivara krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:764382

Bedeković, D. (2023). 'Eliminacija S- i M-virusa krumpira iz četiriju tradicijskih kultivara krumpira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 05.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:764382

Bedeković D. Eliminacija S- i M-virusa krumpira iz četiriju tradicijskih kultivara krumpira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 05.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:764382

D. Bedeković, "Eliminacija S- i M-virusa krumpira iz četiriju tradicijskih kultivara krumpira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:764382