prikaz prve stranice dokumenta Valorizacija nutritivne vrijednosti organskog ostatka od čaja
Rad dostupan nakon 2024-09-18
diplomski rad
Valorizacija nutritivne vrijednosti organskog ostatka od čaja

Grdenić, Marijana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport

Citirajte ovaj rad

Grdenić, M. (2023). Valorizacija nutritivne vrijednosti organskog ostatka od čaja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898407

Grdenić, Marijana. "Valorizacija nutritivne vrijednosti organskog ostatka od čaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898407

Grdenić, Marijana. "Valorizacija nutritivne vrijednosti organskog ostatka od čaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898407

Grdenić, M. (2023). 'Valorizacija nutritivne vrijednosti organskog ostatka od čaja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 10.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898407

Grdenić M. Valorizacija nutritivne vrijednosti organskog ostatka od čaja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 10.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898407

M. Grdenić, "Valorizacija nutritivne vrijednosti organskog ostatka od čaja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898407