Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Voćarstvo
Citirajte ovaj rad
Marić, A. (2023). Pomološka i kvalitativna svojstva duda (Morus spp.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:557484
Marić, Ana. "Pomološka i kvalitativna svojstva duda (Morus spp.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:557484
Marić, Ana. "Pomološka i kvalitativna svojstva duda (Morus spp.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:557484
Marić, A. (2023). 'Pomološka i kvalitativna svojstva duda (Morus spp.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:557484
Marić A. Pomološka i kvalitativna svojstva duda (Morus spp.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:557484
A. Marić, "Pomološka i kvalitativna svojstva duda (Morus spp.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:557484