Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Banović, L. (2023). Prosušivanje sorte grožđa "Muškat žuti" u zaštićenim prostorima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:327148
Banović, Laura. "Prosušivanje sorte grožđa "Muškat žuti" u zaštićenim prostorima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:327148
Banović, Laura. "Prosušivanje sorte grožđa "Muškat žuti" u zaštićenim prostorima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:327148
Banović, L. (2023). 'Prosušivanje sorte grožđa "Muškat žuti" u zaštićenim prostorima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:327148
Banović L. Prosušivanje sorte grožđa "Muškat žuti" u zaštićenim prostorima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:327148
L. Banović, "Prosušivanje sorte grožđa "Muškat žuti" u zaštićenim prostorima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:327148