Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Menadžment i ruralno poduzetništvo
Citirajte ovaj rad
Dukić, T. (2023). Iskustva i navike konzumacije specialty (vrhunske) kave kod potrošača u Hrvatskoj (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596607
Dukić, Tamara. "Iskustva i navike konzumacije specialty (vrhunske) kave kod potrošača u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596607
Dukić, Tamara. "Iskustva i navike konzumacije specialty (vrhunske) kave kod potrošača u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596607
Dukić, T. (2023). 'Iskustva i navike konzumacije specialty (vrhunske) kave kod potrošača u Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 06.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596607
Dukić T. Iskustva i navike konzumacije specialty (vrhunske) kave kod potrošača u Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 06.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596607
T. Dukić, "Iskustva i navike konzumacije specialty (vrhunske) kave kod potrošača u Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596607