Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Medenjak, M. (2022). Biotehnološki proizvodi mikroorganizama značajni za prehranu i zdravlje ljudi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:587809
Medenjak, Mia. "Biotehnološki proizvodi mikroorganizama značajni za prehranu i zdravlje ljudi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:587809
Medenjak, Mia. "Biotehnološki proizvodi mikroorganizama značajni za prehranu i zdravlje ljudi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:587809
Medenjak, M. (2022). 'Biotehnološki proizvodi mikroorganizama značajni za prehranu i zdravlje ljudi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:587809
Medenjak M. Biotehnološki proizvodi mikroorganizama značajni za prehranu i zdravlje ljudi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:587809
M. Medenjak, "Biotehnološki proizvodi mikroorganizama značajni za prehranu i zdravlje ljudi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:587809