prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje ultrazvučno potpomognute ekstrakcije organskog ostatka borovnice
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Optimiranje ultrazvučno potpomognute ekstrakcije organskog ostatka borovnice

Brajenović, Nola
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport

Citirajte ovaj rad

Brajenović, N. (2022). Optimiranje ultrazvučno potpomognute ekstrakcije organskog ostatka borovnice (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930405

Brajenović, Nola. "Optimiranje ultrazvučno potpomognute ekstrakcije organskog ostatka borovnice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930405

Brajenović, Nola. "Optimiranje ultrazvučno potpomognute ekstrakcije organskog ostatka borovnice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930405

Brajenović, N. (2022). 'Optimiranje ultrazvučno potpomognute ekstrakcije organskog ostatka borovnice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930405

Brajenović N. Optimiranje ultrazvučno potpomognute ekstrakcije organskog ostatka borovnice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 22.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930405

N. Brajenović, "Optimiranje ultrazvučno potpomognute ekstrakcije organskog ostatka borovnice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:930405