Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Augustinović, A. (2022). Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643
Augustinović, Andrija. "Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643
Augustinović, Andrija. "Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643
Augustinović, A. (2022). 'Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 24.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643
Augustinović A. Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 24.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643
A. Augustinović, "Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643