diplomski rad
Utjecaj trajanja zrenja na prinos i kakvoću goveđeg vrata

Maturanec, Hrvoje
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Maturanec, H. (2021). Utjecaj trajanja zrenja na prinos i kakvoću goveđeg vrata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:093410

Maturanec, Hrvoje. "Utjecaj trajanja zrenja na prinos i kakvoću goveđeg vrata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:093410

Maturanec, Hrvoje. "Utjecaj trajanja zrenja na prinos i kakvoću goveđeg vrata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:093410

Maturanec, H. (2021). 'Utjecaj trajanja zrenja na prinos i kakvoću goveđeg vrata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:093410

Maturanec H. Utjecaj trajanja zrenja na prinos i kakvoću goveđeg vrata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 21.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:093410

H. Maturanec, "Utjecaj trajanja zrenja na prinos i kakvoću goveđeg vrata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:093410