Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Marketing i inovacije u agrobiznisu
Citirajte ovaj rad
Dučkić, D. (2021). Očekivani utjecaj oznake zemljopisnog podrijetla na poslovanje i lokalnu zajednicu: primjer Zagorskih mlinaca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961739
Dučkić, Dominik. "Očekivani utjecaj oznake zemljopisnog podrijetla na poslovanje i lokalnu zajednicu: primjer Zagorskih mlinaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961739
Dučkić, Dominik. "Očekivani utjecaj oznake zemljopisnog podrijetla na poslovanje i lokalnu zajednicu: primjer Zagorskih mlinaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961739
Dučkić, D. (2021). 'Očekivani utjecaj oznake zemljopisnog podrijetla na poslovanje i lokalnu zajednicu: primjer Zagorskih mlinaca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961739
Dučkić D. Očekivani utjecaj oznake zemljopisnog podrijetla na poslovanje i lokalnu zajednicu: primjer Zagorskih mlinaca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961739
D. Dučkić, "Očekivani utjecaj oznake zemljopisnog podrijetla na poslovanje i lokalnu zajednicu: primjer Zagorskih mlinaca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961739