Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Furlan, Ž. (2021). Pozitivni učinci jestivih i ljekovitih gljiva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:048685
Furlan, Živa. "Pozitivni učinci jestivih i ljekovitih gljiva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:048685
Furlan, Živa. "Pozitivni učinci jestivih i ljekovitih gljiva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:048685
Furlan, Ž. (2021). 'Pozitivni učinci jestivih i ljekovitih gljiva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:048685
Furlan Ž. Pozitivni učinci jestivih i ljekovitih gljiva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:048685
Ž. Furlan, "Pozitivni učinci jestivih i ljekovitih gljiva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:048685