Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Jotić, K. (2021). Povezanost broja somatskih stanica s proizvodnjom i kemijskim sastavom mlijeka Alpina koza (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:683937
Jotić, Karla. "Povezanost broja somatskih stanica s proizvodnjom i kemijskim sastavom mlijeka Alpina koza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:683937
Jotić, Karla. "Povezanost broja somatskih stanica s proizvodnjom i kemijskim sastavom mlijeka Alpina koza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:683937
Jotić, K. (2021). 'Povezanost broja somatskih stanica s proizvodnjom i kemijskim sastavom mlijeka Alpina koza', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 01.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:683937
Jotić K. Povezanost broja somatskih stanica s proizvodnjom i kemijskim sastavom mlijeka Alpina koza [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 01.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:683937
K. Jotić, "Povezanost broja somatskih stanica s proizvodnjom i kemijskim sastavom mlijeka Alpina koza", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:683937