Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Voćarstvo
Citirajte ovaj rad
Baule, J. (2016). Proizvodnja i prerada smokava u Hrvatskoj (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487603
Baule, Jelena. "Proizvodnja i prerada smokava u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487603
Baule, Jelena. "Proizvodnja i prerada smokava u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487603
Baule, J. (2016). 'Proizvodnja i prerada smokava u Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487603
Baule J. Proizvodnja i prerada smokava u Hrvatskoj [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487603
J. Baule, "Proizvodnja i prerada smokava u Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487603