Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Žanetić, A. (2021). Određivanje sposobnosti zadržavanja vode u pilećem mesu EZ-DripLoss (EZ) metodom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:150980
Žanetić, Andrija. "Određivanje sposobnosti zadržavanja vode u pilećem mesu EZ-DripLoss (EZ) metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:150980
Žanetić, Andrija. "Određivanje sposobnosti zadržavanja vode u pilećem mesu EZ-DripLoss (EZ) metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:150980
Žanetić, A. (2021). 'Određivanje sposobnosti zadržavanja vode u pilećem mesu EZ-DripLoss (EZ) metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:150980
Žanetić A. Određivanje sposobnosti zadržavanja vode u pilećem mesu EZ-DripLoss (EZ) metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:150980
A. Žanetić, "Određivanje sposobnosti zadržavanja vode u pilećem mesu EZ-DripLoss (EZ) metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:150980