prikaz prve stranice dokumenta Procjena sposobnosti vezanja vode u mesu turopoljskih svinja EZ metodom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Procjena sposobnosti vezanja vode u mesu turopoljskih svinja EZ metodom

Žilić, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Opće stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Žilić, J. (2016). Procjena sposobnosti vezanja vode u mesu turopoljskih svinja EZ metodom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:070345

Žilić, Jelena. "Procjena sposobnosti vezanja vode u mesu turopoljskih svinja EZ metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:070345

Žilić, Jelena. "Procjena sposobnosti vezanja vode u mesu turopoljskih svinja EZ metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:070345

Žilić, J. (2016). 'Procjena sposobnosti vezanja vode u mesu turopoljskih svinja EZ metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:070345

Žilić J. Procjena sposobnosti vezanja vode u mesu turopoljskih svinja EZ metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 18.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:070345

J. Žilić, "Procjena sposobnosti vezanja vode u mesu turopoljskih svinja EZ metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:070345