Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Hadrović, A. (2020). Zaštićene oznake izvornosti, zemljopisnog podrijetla i tradicionalnih specijaliteta goveđeg mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:605812
Hadrović, Antonio. "Zaštićene oznake izvornosti, zemljopisnog podrijetla i tradicionalnih specijaliteta goveđeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:605812
Hadrović, Antonio. "Zaštićene oznake izvornosti, zemljopisnog podrijetla i tradicionalnih specijaliteta goveđeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:605812
Hadrović, A. (2020). 'Zaštićene oznake izvornosti, zemljopisnog podrijetla i tradicionalnih specijaliteta goveđeg mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:605812
Hadrović A. Zaštićene oznake izvornosti, zemljopisnog podrijetla i tradicionalnih specijaliteta goveđeg mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 22.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:605812
A. Hadrović, "Zaštićene oznake izvornosti, zemljopisnog podrijetla i tradicionalnih specijaliteta goveđeg mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:605812