Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mikrobiologija
Citirajte ovaj rad
Han, L. (2020). Optimizacija ekstrakcije polifenola iz lista masline i procjena antimikrobne aktivnosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898199
Han, Luka. "Optimizacija ekstrakcije polifenola iz lista masline i procjena antimikrobne aktivnosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898199
Han, Luka. "Optimizacija ekstrakcije polifenola iz lista masline i procjena antimikrobne aktivnosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898199
Han, L. (2020). 'Optimizacija ekstrakcije polifenola iz lista masline i procjena antimikrobne aktivnosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898199
Han L. Optimizacija ekstrakcije polifenola iz lista masline i procjena antimikrobne aktivnosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898199
L. Han, "Optimizacija ekstrakcije polifenola iz lista masline i procjena antimikrobne aktivnosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:898199