Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Fotović, M. (2020). Postupci provedbe i opravdanost produženog tova svinja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:286682
Fotović, Mihael. "Postupci provedbe i opravdanost produženog tova svinja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:286682
Fotović, Mihael. "Postupci provedbe i opravdanost produženog tova svinja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:286682
Fotović, M. (2020). 'Postupci provedbe i opravdanost produženog tova svinja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:286682
Fotović M. Postupci provedbe i opravdanost produženog tova svinja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:286682
M. Fotović, "Postupci provedbe i opravdanost produženog tova svinja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:286682