Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Starčević, M. (2020). Utjecaj sušenja cvijeća na boju, teksturu i miris potpurija (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694328
Starčević, Magdalena. "Utjecaj sušenja cvijeća na boju, teksturu i miris potpurija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694328
Starčević, Magdalena. "Utjecaj sušenja cvijeća na boju, teksturu i miris potpurija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694328
Starčević, M. (2020). 'Utjecaj sušenja cvijeća na boju, teksturu i miris potpurija', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694328
Starčević M. Utjecaj sušenja cvijeća na boju, teksturu i miris potpurija [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 17.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694328
M. Starčević, "Utjecaj sušenja cvijeća na boju, teksturu i miris potpurija", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:694328