Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Hranidba životinja
Citirajte ovaj rad
Batinić, I. (2020). Utjecaj hranidbe na količinu i sadržaj mliječne masti kravljeg mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:101509
Batinić, Ivan. "Utjecaj hranidbe na količinu i sadržaj mliječne masti kravljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:101509
Batinić, Ivan. "Utjecaj hranidbe na količinu i sadržaj mliječne masti kravljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:101509
Batinić, I. (2020). 'Utjecaj hranidbe na količinu i sadržaj mliječne masti kravljeg mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:101509
Batinić I. Utjecaj hranidbe na količinu i sadržaj mliječne masti kravljeg mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:101509
I. Batinić, "Utjecaj hranidbe na količinu i sadržaj mliječne masti kravljeg mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:101509