Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Hranidba životinja
Citirajte ovaj rad
Vlajsović, D. (2020). Čimbenici koji utječu na kinetiku probavljivosti škroba kukuruza (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:469632
Vlajsović, Doris. "Čimbenici koji utječu na kinetiku probavljivosti škroba kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:469632
Vlajsović, Doris. "Čimbenici koji utječu na kinetiku probavljivosti škroba kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:469632
Vlajsović, D. (2020). 'Čimbenici koji utječu na kinetiku probavljivosti škroba kukuruza', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:469632
Vlajsović D. Čimbenici koji utječu na kinetiku probavljivosti škroba kukuruza [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 08.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:469632
D. Vlajsović, "Čimbenici koji utječu na kinetiku probavljivosti škroba kukuruza", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:469632