Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Benazić, K. (2016). Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425262
Benazić, Katarina. "Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425262
Benazić, Katarina. "Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425262
Benazić, K. (2016). 'Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425262
Benazić K. Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 19.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425262
K. Benazić, "Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425262