Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Sarapa, A. (2019). Utjecaj temperature sušenja na energetska svojstva ljuske pistacija (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:206776
Sarapa, Astrid. "Utjecaj temperature sušenja na energetska svojstva ljuske pistacija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:206776
Sarapa, Astrid. "Utjecaj temperature sušenja na energetska svojstva ljuske pistacija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:206776
Sarapa, A. (2019). 'Utjecaj temperature sušenja na energetska svojstva ljuske pistacija', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 10.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:206776
Sarapa A. Utjecaj temperature sušenja na energetska svojstva ljuske pistacija [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 10.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:206776
A. Sarapa, "Utjecaj temperature sušenja na energetska svojstva ljuske pistacija", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:206776