prikaz prve stranice dokumenta Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva

Lovrić, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Lovrić, K. (2019). Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:996063

Lovrić, Katarina. "Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:996063

Lovrić, Katarina. "Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:996063

Lovrić, K. (2019). 'Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:996063

Lovrić K. Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 21.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:996063

K. Lovrić, "Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:996063