prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uparavanja na sastav oljuštenog i neoljuštenog ječma
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj uparavanja na sastav oljuštenog i neoljuštenog ječma

Škrlin-Batina, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mehanizacija u i autonomni sustavi u poljoprivredi

Citirajte ovaj rad

Škrlin Batina, I. (2019). Utjecaj uparavanja na sastav oljuštenog i neoljuštenog ječma (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332961

Škrlin Batina, Ivana. "Utjecaj uparavanja na sastav oljuštenog i neoljuštenog ječma." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332961

Škrlin Batina, Ivana. "Utjecaj uparavanja na sastav oljuštenog i neoljuštenog ječma." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332961

Škrlin Batina, I. (2019). 'Utjecaj uparavanja na sastav oljuštenog i neoljuštenog ječma', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332961

Škrlin Batina I. Utjecaj uparavanja na sastav oljuštenog i neoljuštenog ječma [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332961

I. Škrlin Batina, "Utjecaj uparavanja na sastav oljuštenog i neoljuštenog ječma", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:332961