Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Voćarstvo
Citirajte ovaj rad
Babić, M. (2016). Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289
Babić, Maja. "Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289
Babić, Maja. "Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289
Babić, M. (2016). 'Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289
Babić M. Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289
M. Babić, "Optimiziranje kakvoće plodova mandarine sorte "Kawano Wase" toplinskim tretmanima poslije berbe", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301289