Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Opće stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Jakopović, V. (2019). Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:560447
Jakopović, Valentina. "Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:560447
Jakopović, Valentina. "Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:560447
Jakopović, V. (2019). 'Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:560447
Jakopović V. Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:560447
V. Jakopović, "Senzorna ocjena šunki turopoljskih svinja hranjenih žirom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:560447