završni rad
Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa

Ivica Gregurinčić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad...

Gregurinčić, I. (2016). Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484

Gregurinčić, Ivica. "Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484

Gregurinčić, Ivica. "Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484

Gregurinčić, I. (2016). 'Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484

Gregurinčić I. Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484

I. Gregurinčić, "Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:818484