Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Voćarstvo
Citirajte ovaj rad
Sudar, I. (2018). Utjecaj mikorize na kakvoću ploda jagode neutralnog dana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:254882
Sudar, Iva. "Utjecaj mikorize na kakvoću ploda jagode neutralnog dana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:254882
Sudar, Iva. "Utjecaj mikorize na kakvoću ploda jagode neutralnog dana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:254882
Sudar, I. (2018). 'Utjecaj mikorize na kakvoću ploda jagode neutralnog dana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:254882
Sudar I. Utjecaj mikorize na kakvoću ploda jagode neutralnog dana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:254882
I. Sudar, "Utjecaj mikorize na kakvoću ploda jagode neutralnog dana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:254882